TELEFOANE SI APLICATII

Samsung Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra: trucuri

Cand vine vorba de ecosistemul Android, Samsung ramane cel mai apreciat brand de pe piata. Compania a lansat  telefoanele din seria S20 care sunt orientate catre cei cu buget mare. Cu un pret de pornire de 1.000 de dolari, topul modelului de linie, S20 Ultra creaza o gaura de pana la 1.400 de dolari in buzunar.

Cu toate acestea, daca sunteti un mandru proprietar al oricaruia dintre cele trei modele din seria Galaxy S, va aducem cateva sfaturi si trucuri care va vor impinge catre un utilizator pro-nivel al acestui dispozitiv stralucitor si alunecos!

Cele mai bune sfaturi si trucuri Samsung Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra

  1. Activati modul incorporat in intuneric

Spre deosebire de alte telefoane care va vor permite sa folositi teme intunecate sau sa permiteti modul de intunecare individual la nivel de aplicatie, cu conditia ca aplicatia sa aiba un mod intunecat, Samsung are in fata acest aspect. Telefoanele din seria S20, toate cele trei modele sunt livrate cu un mod intunecat incorporat.

Un mod intunecat este intotdeauna linistitor pentru ochi si economiseste multa baterie. Si, arata si misto! Este nevoie doar de o singura apasare pentru a activa aceasta caracteristica in noul dvs. S20 sau S20 + sau S20 Ultra. Pentru a le activa, accesati setarile de afisare ale telefonului. Primul lucru pe care il vedeti este optiunea de a alege din modul Light si modul Dark, si selectati modul dorit.

  1. Netezimea miscarii

Daca va place jocurile mobile sau daca doriti sa vedeti animatii care sunt mai realiste sau doriti o derulare mult mai usoara, puteti trece de la rata de actualizare standard de 60 Hz la o rata de reimprospatare de 120 Hz. Aceasta caracteristica este ceea ce ei numesc netezime de miscare.

Desigur, standardul de 60 Hz este setat in mod implicit pentru a preveni scurgerea rapida a bateriei, dar puteti activa manual rata de reimprospatare de 120 Hz. Pentru realizarea acestuia, accesati Setarile telefoanelor, apoi Setarea afisajului.

Acolo puteti gasi optiunea de netezire a miscarii. Atingeti-l pentru a obtine doua optiuni. Selectati optiunea Rata de actualizare mare. Nu uitati, 120 Hz nu vor functiona pentru rezolutia WQHD +. Functioneaza numai pentru rezolutii HD + si FHD +.

  1. Partajare rapida

Doriti sa trimiteti mai multe fisiere pe un alt telefon? Activati Partajare rapida care utilizeaza tehnologia Wi-Fi Direct pentru a trimite fisiere la viteza mare! Da, aceasta caracteristica va permite sa trimiteti fisiere mari pe un alt telefon intr-o clipa!

Setarea pentru aceasta optiune este un pic complicata, dar iata ce trebuie sa faceti:

  • Scoateti meniul de setari rapide si localizati optiunea de partajare rapida.
  • Atingeti si mentineti apasata optiunea Partajare rapida pentru a prelua setarile de partajare rapida si alegeti optiunea cui poate sa va partajeze. Puteti sa permiteti doar pentru toti sau pentru contacte.
  • Dati telefonului dvs. un nume frumos, astfel incat sa fie recunoscut instantaneu de catre altii.

Setarile pentru telefonul dvs. sunt complete. Acum indreptati-va catre celalalt telefon unde doriti sa trimiteti fisiere si scoateti meniul de setari rapide. Gasiti optiunea Vizibilitate telefon si activati-o apasand pe ea.

Acum reveniti la telefon si pe ecranul de partajare ar trebui sa puteti vedea toate dispozitivele disponibile si compatibile unde puteti trimite fisiere folosind Quick Share. Selectati telefonul catre care doriti sa trimiteti fisierele, iar transferurile dvs. ar trebui sa fie completate in mod corect!

  1. Participa la apeluri sau text de la alte dispozitive

Veti iubi absolut aceasta caracteristica daca aveti un alt dispozitiv Samsung. Cu aceasta caracteristica, daca aveti orice alt dispozitiv Samsung conectat la dispozitivul dvs. din seria Galaxy S, puteti primi apeluri sau text pe dispozitivul conectat atunci cand dispozitivul dvs. din seria S nu este langa dvs.

Iata cum il puteti face sa functioneze:

  • Indreptati-va spre segmentul „Setari” al S20 sau S20 + sau S20 Ultra.
  • De acolo, accesati setarile „Advanced”, apoi „Call & Text pe alte dispozitive” si treceti pe aceasta optiune.
  • Dupa ce o activati, noua fereastra de setari pentru „Apel si text” pe alte dispozitive se va deschide unde puteti vedea dispozitivele conectate. Porniti dispozitivul pe care doriti sa-l utilizati folosind butonul de comutare.

Va rugam sa retineti ca pentru a utiliza aceasta optiune, va trebui sa va conectati folosind ID-ul Samsung si trebuie sa va asigurati ca sunteti conectat pe ambele dispozitive. De asemenea, aceasta optiune va functiona fie pe date mobile, fie Wi-Fi. Deci, trebuie sa aveti conexiune la Internet activa. Wi-Fi este cu siguranta o alegere mai buna.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

1.256 de comentarii la „Samsung Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra: trucuri