CASA SI GRADINA

Alegerea unei firme de curatenie Bucuresti

Atunci cand timpul nu va permite sa va ocupati de curatenie, merita sa contactati o firma de curatenie Bucuresti, care sa va vina in ajutor de fiecare data.

Trebuie sa stiti inca de la inceput ca nu este foarte simplu sa alegeti cea mai buna firma, in conditiile in care si in acest domeniu de activitate exista o mare concurenta.

Tocmai din acest motiv, trebuie sa tineti cont de cele discutate in randurile urmatoare, pentru a va asigura ca in final faceti cea mai potrivita alegere.

Obtineti informatii despre pret de la minim trei companii

Oamenii de regula isi doresc sa beneficieze de cele mai atractive preturi curatenie la domiciliu, asa ca se informeaza. Tineti cont de acest aspect si nu alegeti prima firma pe care o gasiti pe internet.

Este recomandat sa solicitati informatii cu privire la pretul pentru curatarea casei sau a apartamentului, de la minim trei firme de specialitate. Le veti oferi informatiile de care au nevoie pentru a va face o oferta de pret, iar apoi puteti compara ofertele primite de la aceste firme.

In acest fel puteti afla si care firma de curatenie Bucuresti presteaza servicii la cele mai atractive preturi curatenie la domiciliu si puteti afla cat de mare poate fi decalajul in ceea ce priveste preturile acestui serviciu.

Informati-va despre programul de lucru

Este foarte important sa va informati despre programul de lucru al firmei. De exemplu, daca dvs. aveti timp liber doar in week-end iar firma nu lucreaza in aceasta perioada, va trebui sa va indreptati atentia spre serviciile altei firme.

De asemenea, trebuie sa aflati in cursul saptamanii pana la ce ora lucreaza personalul firmei. Daca dvs. ajungeti acasa la ora 19:00 iar firma lucreaza pana la ora 18:00, este clar ca nu sunteti pe aceiasi lungime de unda si trebuie sa alegeti o alta firma.

Intrebati despre produsele folosite

Se stie ca pe piata produselor de curatenie exista atat branduri de top cat si firme cu o reputatie indoielnica. Intrebati reprezentantii firmei de curatenie ce produse de curatenie folosesc, cu ce branduri colaboreaza, ce echipamente de lucru detin, etc.

Afland aceste informatii va este mult mai usor sa va faceti o prima impresie pentru a sti daca merita sau nu sa colaborati cu firma respectiva.

Solicitati referinte din partea firmei

Este cat se poate de evident faptul ca o firma de curatenie Bucuresti care vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii dar si cu cele mai atractive preturi curatenie la domiciliu, are un portofoliu bogat de clienti.

Este important sa vi se ofere un portofoliu de clienti pentru ca daca acesta este foarte bogat, inseamna ca atat de multe firme au avut incredere in serviciile acelei firme si cel mai probabil vor recomanda si altor cunostinte firma respectiva.

O firma care insa nu poate prezenta un portofoliu de clienti, cu siguranta nu merita aleasa pentru ca sunt foarte mari sansele sa fi prestat servicii de calitate proasta, si se teme sa nu primeasca referinte negative din partea fostilor clienti.

Este garantata munca?

Cele mai multe firme de curatenie vin in intampinarea clientilor cu expresia “satisfactia clientului este garantata”. Intrebati ce inseamna acest lucru?

In cazul in care calitatea serviciilor prestate de catre echipa de curatenie nu va multumeste, vi se ramburseaza banii? Sau, soseste o alta echipa de curatenie din partea firmei pentru a face retusurile necesare? Este foarte important sa cunoasteti aceste detalii.

Acestea sunt in concluzie, cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunoasteti neaparat, inainte de a colabora cu o firma de curatenie Bucuresti. Tineti cont de ele si faceti alegerea corecta!

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

689 de comentarii la „Alegerea unei firme de curatenie Bucuresti