CALCULATOARE SI INTERNET

Ce beneficii poate avea SEO pentru afacerea dvs.?

Pentru antreprenori, gasirea celei mai eficiente metode de promovare a business-ului poate fi o adevarata provocare, mai ales pentru cei care de-abia acum incep sa activeze in mediul online.

SEO este o metoda mult mai eficienta de promovare a afacerii decat reclamele sponsorizate, iar specialistii de la Creative Grande Seo va pot veni in ajutor.

Pana atunci insa, vom enumera unele dintre avantajele unei campanii de optimizare seo, asa ca recomandarea noastra este sa cititi pana la final. Toate informatiile pe care le veti descoperi, va vor putea fi utile.

Avantajele SEO pentru afacerea dvs.

  1. SEO duce la o experienta mai buna a utilizatorului

Exista multe modalitati prin care va puteti imbunatati site-ul si maximiza experienta utilizatorului. Aceasta include furnizarea de informatii relevante publicului dvs, cum ar fi de exemplu fotografii sau videoclipuri conexe pentru a sustine textul, pagini web usor de navigat sau o configuratie de site-uri web adaptata dispozitivelor mobile.

Toate acestea duc la o experienta mai buna pentru utilizator. Acest lucru are ca rezultat mai multe click-uri, mai multi clienti potentiali, o mai buna reamintire a marcii si rate de conversie mai mari.

  1. SEO creeaza credibilitatea marcii

Clasarea pe prima, a doua sau a treia pozitie de pe prima pagina cu rezultate oferita de Google, poate oferi clientilor ideea ca sunteti unul dintre numele de top din industrie. Arata ca va bucurati de o mare popularitate si ca multi utilizatori v-au cercetat.

Pe de alta parte, clientii pot crede ca nu sunteti inca bine-cunoscuti sau chiar un nou venit in industrie daca va aflati in partea de jos a rezultatelor motorului de cautare. Acest lucru poate determina de asemenea unii clienti sa creada ca nu aveti buget pentru a va stimula site-ul web pentru rezultate de cautare mai bune.

  1. SEO ajuta la stabilirea gradului de constientizare a marcii

Constientizarea marcii este masura in care piata tinta recunoaste un brand. Aceasta se refera la cat sunt de familiarizati clientii dvs. cu produsul sau serviciul dvs. Potrivit Investopedia, „Crearea constientizarii marcii este unul dintre pasii cheie in promovarea unui produs”.

Optimizarea motoarelor de cautare asigura ca produsul dvs. este usor de gasit de site-urile motoarelor de cautare printr-o cautare regulata si organica. Odata ce ramaneti in fruntea clasamentului, utilizatorii de internet vor avea posibilitatea de a va accesa mai des site-ul.

  1. SEO va ajuta sa castigati cote de piata

A fi in partea de sus a listei de cautare inseamna ca exista o probabilitate foarte mare ca site-ul dvs. sa fie cu usurinta gasit de utilizatorii de internet. Acesti utilizatori sunt acum considerati ca si clientii dvs. potentiali. Odata ce si-au gasit informatiile solicitate de pe site-ul dvs. web, acesti clienti potentiali se pot transforma in clienti ai afacerii pe care o detineti.

Clientii pot face o achizitie, se pot inscrie pentru a deveni membru sau se pot abona la un newsletter; iar astfel rata de conversie creste. Odata ce acest lucru se intampla, veti castiga in continuare o cota de piata.

  1. SEO creeaza o sinergie a tuturor activitatilor de marketing online

Toate strategiile dvs. de marketing efectuate online vor contribui la succesul eforturilor dvs. de optimizare a motorului de cautare. Activitatile de marketing precum marketingul de continut, e-mailul direct, marketingul pe retelele sociale, blogging-ul, administrarea web, comertul electronic si altele va vor ajuta sa obtineti clasari mai bune pe mai multe site-uri de motoare de cautare.

Cand toate activitatile dvs. de marketing sunt integrate si aliniate la un obiectiv comun, veti obtine cu siguranta succes in strategiile dvs. de marketing, inclusiv SEO.

  1. SEO isi mareste adeptii pe retelele de socializare

Pana cand ajungeti pe prima pagina a site-urilor motoarelor de cautare, tot mai multi oameni vor sti despre dvs. Constientizarea marcii dvs. se poate realiza chiar si prin intermediul unor diverse canale de socializare. Pe masura ce utilizatorii va viziteaza site-ul, este mai probabil sa faca click pe pictogramele dvs. de pe retelele sociale si, in cele din urma, sa va urmeze.

  1. SEO imbunatateste viteza site-ului web

Viteza site-ului dvs. web va poate afecta clasamentul in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare. Stiti ca o intarziere de incarcare de doua secunde pentru site-ul dvs. va va costa 4,3% din vanzare? Viteza este foarte importanta pentru a evita reducerea satisfactiei clientilor si pentru a promova in continuare o experienta mai buna a utilizatorului.

  1. SEO poate fi o strategie de marketing pe termen lung

SEO este o strategie de marketing deosebit de eficienta pe termen lung. Sase luni este durata minima pentru ca un site web sa mentina o clasare optima. Cu exceptia cazului in care algoritmul Google este modificat sau daca alti concurenti si-au alimentat strategiile SEO, poate fi nevoie de mai mult timp pentru ca rezultatele unei campanii de optimizare seo sa fie vizibile.

  1. SEO va claseaza in fata concurentilor

Veti creste ca afacere odata ce ati implementat strategii de marketing digital in planul organizational general. Aceste strategii includ optimizarea motoarelor de cautare. Integrarea tuturor acestor elemente impreuna va va ajuta sa luati conducerea in randul concurentilor de pe piata. Tineti pasul cu progresele din lumea digitala si veti ramane inaintea concurentei. Aceasta era se schimba constant, asigurati-va ca va adaptati bine la schimbari.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

625 de comentarii la „Ce beneficii poate avea SEO pentru afacerea dvs.?