Cum dezactivez Bixby de pe telefoanele Samsung?

Smartphone-urile vin la pachet cu unele aplicatii pe care nu le folosim, si pe care dorim sa le dezactiva, iar cele mai noi modele Samsung nu fac exceptie de la regula. Bixby este o astfel de aplicatie care vine preinstalata pe multe telefoane Samsung, inclusiv Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra.

Intrebarea este: cum dezactivezi aplicatia? Tocmai asta vom invata in acest ghid „cum sa”. Nu conteaza daca detii un Galaxy S20 sau S20 + sau S20 Ultra. Metoda descrisa aici este aceeasi pentru toate cele trei modele. Dar inainte de a merge mai departe si de a descrie un ghid pas cu pas, sa aflam care este Bixby si de ce eliminarea acesteia este o optiune inteleapta.

Ce este Bixby pe Samsung Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra?

Bixby este asistentul vocal dezvoltat intern de Samsung. Inutil sa spun, Samsung si-a propus sa fie un concurent direct al Google Voice Assistant si al Amazon sau al lui Siri de pe Amazon pentru iPhone.

Desi incercarile au fost nobile din punct de vedere al afacerilor, Bixby nici nu a reusit sa impresioneze oamenii! In loc sa ajute oamenii, a devenit o aplicatie insuportabila pentru unii utilizatori.

Cum dezactivati Bixby pe Samsung Galaxy S20, S20 + si S20 Ultra

Bine, acum cand stim ce este Bixby si de ce o eliminati, intrebarea mai apasatoare este: „cum sa o stergeti?” Iata ghidul pe care il doriti si il urmati, si care functioneaza la toate cele trei modele in acelasi mod! Urmareste pasii.

Pasul 1: Glisati in jos din bara de notificari si scoateti sertarul de notificari. Localizati „pictograma roata” si atingeti-o.

Pasul 2: In pagina cu setari care se deschide, selectati optiunea care citeste „Functii avansate”. Apoi selectati „Tasta laterala”.

Pasul 3: In pagina cu setari ale tastei laterale, in segmentul „Apasati dublu”, puteti seta „Camera de lansare rapida” in mod implicit, in loc de „Deschideti Bixby”. Puteti selecta de asemenea, optiunea „Deschide aplicatia” si configurati-o pentru a deschide orice aplicatie dorita cand apasati de doua ori butonul de pornire.

Pasul 4: In segmentul „Apasati si mentineti”, implicit selectat este „Wake Bixby”. Schimbati-l in „Meniu oprire”.

Pasul 5: Faceti un pas inapoi in „Functii avansate” si comutati „Rutinele Bixby”, care a fost activat implicit.

Dezactivati trezirea „Hi Bixby”

Dupa toate probabilitatile, Samsung v-a facut sa configurati cuvantul rapid „ Hi Bixby” pentru a trezi telefonul prin activarea vocii. Daca nu doriti asa ceva, iata pasii pe care trebuie sa ii urmati:

Pasul 1: Pe ecranul de start al telefonului, glisati in sus de jos. Acest lucru va scoate sertarul aplicatiei. Accesati folderul Samsung unde puteti gasi Bixby.

Pasul 2: Atingeti pictograma aplicatiei Bixby pentru a extrage aplicatia si atingeti acum meniul de setari pe care il vedeti in coltul din stanga sus. Va deschide un meniu de suprapunere.

Pasul 3: Atingeti pictograma „ angrenaj” pe care o vedeti in meniul de suprapunere pentru a deschide meniul Bixby Voice Settings.

Pasul 4: Atingeti optiunea care scrie „Trezire vocala”. Acest lucru va scoate meniul de comanda vocala.

Pasul 5: Dezactivati optiunea „ Desteapta-te cu Buna, Bixby”.

Asta e tot! Ati dezactivat cu succes Bixby pe telefon. Pana nu deschideti manual aplicatia Bixby, nu va va deranja. Cu toate acestea, nu puteti elimina complet aplicatia, deoarece este o aplicatie de sistem.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

One thought on “Cum dezactivez Bixby de pe telefoanele Samsung?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *