CASA SI GRADINA

 Sfaturi simple pentru a-ți transforma livingul în cea mai atrăgătoare cameră!

Livingul este încăperea în care îți petreci cel mai mult timp, atât tu cât și invitații tăi, de aceea este esențial să fii foarte atent la toate elementele de decor pentru un rezultat inedit.

Nu uita că detaliile fac diferența, așa că ai grijă ca totul să fie bine poziționat, decorațiunile să se potrivească cu stilul de design interior ales și nu aglomera spațiul. Totuși, dacă vrei să-ți transformi livingul în cea mai atrăgătoare cameră ține cont de câteva sfaturi simple:

Apelează la tapet

Fie că vrei să folosești tapet pentru întreaga încăpere sau doar pentru un perete, un living tapetat nu poate trece neobservat.

Avantajul tapetului este că poate fi utilizat într-un mod creativ, se poate monta destul de ușor, este disponibil în sute de modele din care poți alege ceva pe placul tău și este o modalitate inedită de a înlocui zugrăvitul.

Totuși, tapetul poate fi și o provocare deoarece trebuie integrat cu grijă în living pentru a crea un echilibru între piesele de mobilier și acesta.

Alege un covor potrivit

Pentru un rezultat inedit, covorul nu trebuie să lipsească din livingul tău. Acesta are rolul de a aduce un plus de culoare și creativitate încăperii. Important este că poți alege dintr-o varietate foarte mare de covoare în diferite culori și texturi, așa că este imposibil să nu găsești măcar un model pe placul tău.

Dacă îndrăgești simplitatea, poți opta pentru un covor uni, care este calitativ și nu se va demoda niciodată. Totuși, dacă vrei să fii mai îndrăzneț, alege un covor oriental care va fi apreciat și nu va trece neobservat.

  • Tablourile nu trebuie să lipsească

Vrei o încăpere inedită și spectaculoasă? Ai nevoie de un tablou canvas pentru living! Acesta va deveni punctul central al sufrageriei tale care va fi observat de toți invitații tăi. Optează pentru imagini neutre, ușor de integrat, dar totuși care să iasă în evidență.

Dacă livingul tău este de mari dimensiuni poți apela chiar și la două astfel de elemente decorative, pe care să le plasezi la nivelul ochilor pentru a fi ușor de admirat.

Joacă-te cu sursele de iluminat

Lumina este cea mai importantă în orice cameră, dar mai ales în living. Dacă pe timpul zilei aceasta este din plin datorită ferestrelor care permit luminii să pătrundă, pentru perioada nopții ai nevoie de mai multe alternative.

Așadar, apelează la o lustră, cel puțin o lampă, iar pentru un plus de creativitate poți alege lumânările decorative parfumate. Acestea sunt perfecte fie pentru o cină romantică în living, fie pentru o seară de film cu prietenii.

În concluzie, livingul este încăperea din care elementele decorative nu trebuie să lipsească dacă-ți dorești un rezultat inedit. Începe prin a pune în practică sfaturile de mai sus și vei vedea cum sufrageria va fi cea mai apreciată și îndrăgită încăpere din locuința ta.

 

Sursa foto: freepik.com

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

5.399 de comentarii la „ Sfaturi simple pentru a-ți transforma livingul în cea mai atrăgătoare cameră!