DIVERSE

Cum poti sa castigi bani multi intr-un timp scurt

Ca model proaspat angajat intr-un studio videochat, poti castiga aproximativ $5000 in fiecare luna, ceea ce inseamna pe putin de 10 ori mai mult decat salariul mimim pe economie din Romania. Este si motivul pentru care, in ultimii ani, aceasta industrie a fost luata cu asalt de tinerele aspirante la jobul de model online.

Insa foarte putine dintre ele stiu cu adevarat ce presupune meseria de model si ce inseamna videochatul. De fapt, majoritatea fetelor care vin cu dorinta de a profesa ca model in studioul nostru recunosc ca au fost atrase, in principal, de castigurile financiare prezentate in oferta de angajare.

Da, castigurile fabuloase din oferta Art Studio Videochat Bucuresti sunt pe cat se poate de reale, uneori ele fiind posibile chiar si din primele zile. Dar atunci cand nu ai experienta in domeniu, este important sa iti cultivi oarecum rabdarea, pentru ca visurile sa devina realitate intr-un timp cat mai scurt.

Indiferent ca aspiri la jobul de model sau esti deja, si simti ca te plafonezi, noi iti prezentam cateva sfaturi care te vor ajuta sa te bucuri de castiguri mai mari intr-un timp scurt:

Alege un studio videochat profesional

Videochatul de acasa este diferit fata de cel desfasurat intr-un cadru organizat precum studioul. Pe langa programul haotic pe care ti-l vei crea acasa, lucrand dupa buna ta dispozitie, nu vei beneficia nici de training profesional, care te poate ajuta sa inveti numeroase secrete ale industriei.

Facand videochat de acasa, poti pierde luni, poate chiar ani, si implicit timp si bani, tragand concluziile pe propria piele.

Recomandam angajarea intr-un studio profesional, unde vei beneficia de training-uri care te pot pregati mult mai bine pentru interactiunile cu membrii, iti pot educa starea psihica si care pot deveni un suport emotional pentru toate problemele care apar ulterior.

Petrece cat mai mult timp online

Asa cum am mentionat si mai sus, multe tinere care fac primii pasi in industria videochat-ului aleg sa lucreze de acasa, fapt care nu le va aduce castigurile dorite, deoarece au tendinta de a trata jobul superficial, fara un program de lucru bine stabilit.

Pe de alta parte, la un studio videochat vei avea un program fix pe care va trebui sa il respecti si care va veni in avantajul tau. Odata ce vei anunta membrii cu privire la orele in care vei fi online, vei constata ca ei vor reveni pentru a socializa cu tine, iar sansele ca acestia sa devina fani fideli si sa iti aduca, implicit, mai multi bani in cont, sunt mai mari atunci cand lucrezi in acelasi interval orar.

In plus, cu cat sedintele private sunt mai indelungate, cu atat si castigurile tale vor fi mai insemnate.  Noi o numim ‘’regula de aur’’ in lumea videochat-ului. Principalul tau obiectiv este sa fidelizezi interlocutorii care isi doresc sa petreaca un timp indelungat cu tine in sesiunile private, pentru ca ei sa revina in acelasi loc de fiecare data. Doar asa poti obtine sumele fabuloase de bani prezentate in ofertele de angajare.

Fii activa pe platformele Social Media

Traim in era tehnologiei, iar tu, ca model angajat intr-un studio videochat profesional, trebuie sa stii sa profiti din plin de acest beneficiu. Prin intermediul platformelor sociale – Instagram, Facebook, Twitter, iti poti promova site-ul si brand-ul personal.

Fii activa pe platformele Social Media si informeaza-ti constant fanii cu privire la show-urile tale. Totodata, nu uita sa postezi poze cu tine, specifice sectiunii pe care ai ales-o (Adult, Non Adult), care sa le starneasca de fiecare data curiozitatea fanilor.

Art Studio colaboreaza cu cele mai cunoscute site-uri de videochat care iti pot oferi vizibilitate, dar si castiguri mari, insa, cu cat vei posta mai mult continut si mai variat in Social Media, cu atat si castigurile tale in videochat vor fi considerabil mai mari, deoarece vei atrage mai multi membri de partea ta.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

1.317 comentarii la „Cum poti sa castigi bani multi intr-un timp scurt