DIVERSE

Cati bani se castiga din videochat?

Fiecare dintre noi am vazut o multime de anunturi in ceea ce priveste locurile de munca disponibile in industria videochatului, iar foarte multe persoane au cititi cel putin din pura curiozitate un astfel de anunt.

Foarte multe studiouri de videochat, le promit fetelor care intentioneaza sa devina modele, ca in doar cateva luni, pot ajunge sa detina masina la care viseaza, sau ca isi vor permite sa calatoreasca in toate colturile lumii.

Foarte multe fete, atunci cand vad astfel de anunturi, sunt tentate sa aplice pentru a deveni model de videochat, insa unele dintre acestea si-ar dori sa afle mai intai de toate daca este legala munca in aceasta industrie.

Pentru persoanele care nu au informatii in acest sens, precizez faptul ca Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004, reglementeaza aceasta activitate de videochat in Romania. Deci, fetele care aleg o cariera in aceasta industrie, nu fac nimic gresit, nu incalca legea, ci doar au un job la fel ca oricare altul.

In plus, pentru a va convinge de legalitatea jobului, aflati ca la fel ca in alte industrii, modelele de videochat au toate contributiile platite catre stat la zi. Ele beneficiaza si de asigurare medicala.

Ce alte beneficii ofera un job in aceasta industrie?

  1. Salariu motivant

Fara doar si poate, cel mai important motiv pentru care fetele isi doresc o cariera in aceasta industrie, este legat de salariul motivant pe care il pot castiga. Exista modele de videochat care incepand din prima luna pot trece pragul sumei de 1000 de dolari castigati, datorita activitatii pe care o desfasoara.

Odata cu trecerea timpului, modelele acumuleaza mai multa experienta, iar apoi sansele lor de a avea castiguri foarte mari, de 5000 – 6000 de dolari lunar cresc considerabil. Nu este de mirare ca exista modele care castiga chiar si cate 10.000 de dolari pe luna.

Apoi, modelele de videochat primesc in fiecare luna si diferite bonusuri care le rotunjesc considerabil veniturile. Unele modele primesc bonusuri datorita faptului ca recomanda alte modele.

Exista modele care primesc bonusuri datorita performantelor avute in fiecare luna, iar acestea sunt sume substantiale, care reusesc de-asemenea sa le rotunjeasca veniturile. Unele studiouri de videochat ofera bonusuri chiar si pentru vechimea modelelor, iar exemplele pot continua.

  1. Program de lucru flexibil

Un alt mare avantaj al unei cariere in aceasta industrie, este programul de lucru flexibil. Cele mai multe dintre studiourile de videochat le ofera posibilitatea modelelor de a-si alege programul de lucru (dimineata, pe timpul zilei sau seara).

Ceea ce conteaza la final de luna, este ca modelele sa acumuleze 160 de ore cel putin de activitate, pentru venituri substantiale. Daca acumuleaza mai multe ore, fireste, banii incasati vor fi mai multi.

  1. Confidelitate

Foarte multe fete se gandesc sa opteze pentru o cariera in aceasta industrie, dar le este teama ca familia sau prietenii sa nu le descopere. Acest lucru este practic imposibil, pentru ca studiourile asigura confidelitatea modelelor.

Ba chiar mai mult, modelele care au familia sau cunostintele plecate intr-o anumita tara, pot bloca accesul persoanelor din tara respectiva, iar astfel nu exista nici cea mai mica sansa de a fi descoperite.

In plus, la studio si pe platformele pe care presteaza, ele sunt cunoscute sub un pseudonim, nicidecum nu au numele real.

  1. Promovare

Exista foarte multe modele care isi doresc confidentialitatea, dar exista si modele care isi doresc sa fie promovate. In acest fel, pot avea castiguri mai mari, pentru ca pot semna contracte de reprezentare a diferitelor branduri.

Nu putine au fost cazurile in care fetele care faceau videochat, au ajuns sa fie imaginea unor branduri de top din industria modei, a cosmeticelor, etc.

  1. Training de specialitate

In majoritatea domeniilor de activitate, experienta este o cerinta de baza pentru ocuparea unui loc de munca. In aceasta industrie, sunt acceptate si fetele care nu au facut videochat niciodata, si sunt invatate de la 0.  Acestea vor avea parte de training de specialitate oferit de catre modelele cu experienta, vor utiliza jucarii sexuale, etc.

  1. Asistenta tehnica non-stop

In orice moment, in cazul in care modelul are nevoie de asistenta tehnica, exista tehnicieni angajati ai studioului care le vin in ajutor, astfel incat sa poata presta cat mai repede.

  1. Sedinte foto profesionale

In aceasta industrie imaginea conteaza, iar modelele au parte periodic de sedinte foto videochat, realizate de catre cei mai buni fotografi specializati in acest tip de fotografie.

Pozele vor fi folosite cu scopul de a starni admiratia si interesul clientilor, care vor plati multi bani pentru a petrece timp in compania modelelor.

Acestea sunt asadar cateva dintre marile avantaje de care se bucura modelele de videochat, insa in functie de studiouri, unele modele pot avea parte si de alte avantaje.

Cert este faptul ca videochatul este legal, iar fetele care isi doresc sa obtina independenta financiara rapid, pot opta pentru o asemenea cariera. In plus, exista vidoechat nonadult, unde totul se bazeaza pe arta conversatiei si a seductiei, iar modelele nu se vor dezbraca in fata camerei.

 

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

2.859 de comentarii la „Cati bani se castiga din videochat?