DESPRE MASINI

Care sunt cei mai renumiti 5 producatori de anvelope?

Standardul de siguranta al vehiculului depinde in principal, daca nu in totalitate, de calitatea anvelopei pe care o utilizati. Exista multe companii de anvelope, dintre care unele de top.

Producatorii de pneuri de top pastreaza o serie solida pana la capat, mai ales atunci cand vine vorba de situatii potential periculoase.

Conducerea masinii pe un teren accidentat sau pe o vreme nefavorabila poate fi dificila, iar daca anvelopele nu sunt suficient de bune, acestea prezinta riscul de a fi expuse la evenimente rutiere precum accidentele.

Aici va prezentam unii dintre cei mai importanti producatori de anvelope, daca va aflati in cautarea celor mai bune anvelope pentru masina dvs.

Desi exista multe companii mari de anvelope care produc si vand cele mai bune anvelope auto, unele altele incearca sa obtina profit cu anvelope vulnerabile de calitate scazuta. Asadar, atunci cand cumparati anvelope, asigurati-va ca achizitionati de la o companie de renume. Hai sa aruncam o privire!

  1. MICHELIN

Michelin este un renumit brand de anvelope francez, a fost fondat de fratii Michelin, Edouard si André Michelin. Si a fost cea mai buna companie de anvelope din lume. Anvelopele Michelin au o reputatie de cauciuc de calitate care va va mentine masina sigura pe drum.

Asadar, cele doua organizatii de curse celebre – cursele Le Mans si MotoGP sunt specializate in utilizarea acestei anvelope.

Michelin ofera o gama larga de anvelope pentru vehicule, de la masini pana la biciclete, inclusiv motociclete, scutere si biciclete. Pentru motociclete, anvelopele Michelin sunt renumite pentru durabilitatea, calitatea si performanta lor.

  1. PIRELLI

Pirelli este urmatorul nume din lista celor mai bune companii de anvelope. Pirelli a fost fondata in 1872 de Giovanni Battista Pirelli la Milano. In prezent, este binecunoscut ca unul dintre cele mai mari si mai vechi branduri de anvelope din lume, chiar in spatele marcilor Michelin, Bridgestone, Goodyear si Continental.

Produsele Pirelli au o reputatie buna pentru performantele lor ridicate pentru masinile super. Dar, de asemenea, puteti cumpara o anvelopa Pirelli pentru SUV-ul dvs. sau berlina pe care o detineti, deoarece anvelopa nu este la fel de costisitoare pe cat ati crede.

In plus, Pirelli are o garantie excelenta. Cel mai mare dezavantaj al Pirelli este ca aceasta marca lipseste in ceea ce priveste piata anvelopelor pentru camioane.

  1. CONTINENTAL

Continental este o companie de productie de anvelope de top din Germania. Produsele Continental sunt clasate chiar in spatele celor de la Michelin si Pirelli. Totusi, Continental produce o linie completa de anvelope originale si de inlocuire.

Anvelopa de inalta calitate este combinata armonios cu toate cele trei elemente: siguranta, economie de combustibil si ecologic.

  1. Goodyear

Fondata in 1898 de Frank Seiberling, Goodyear este o companie multinationala care produce anvelope din America. Goodyear are o gama larga de produse, de la anvelope pentru motociclete, echipamente agricole, camioane usoare, camioane comerciale, automobile, masini de curse, SUV-uri pana la pneuri pentru masini grele de transport pentru sol si avioane.  Aceasta companie a fabricat, de asemenea, pneuri pentru biciclete de la fondare pana in anul 1976.

  1. DUNLOP

Dunlop este un renumit brand de anvelope cu o istorie indelungata in Marea Britanie de la sfarsitul secolului 18 fondat de John Boyd Dunlop. Pentru mai mult de 120 de ani de experienta, inovatiile de pionierat ale Dunlop, combinate cu un succes exceptional din gama de anvelope sportive, au construit marca si sunt prima alegere a soferului si pasionatului de masini de pretutindeni.

Cu ani de experienta, Dunlop este in fruntea crearii si aplicarii de noi tehnologii in industria anvelopelor, oferind caracteristici noi si inovatoare care imbunatatesc senzatia de suprafata a drumului si ofera senzatia de confort pentru sofer.

Anvelopele Dunlop indeplinesc intotdeauna standardele multor producatori de automobile de top, precum Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, Porsche, Chrysler, Toyota, Mitsubishi, Honda, Suzuki, Nissan, Isuzu, GM Daewoo, Huyndai, Kia, Mazda, si nu numai.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

1.282 de comentarii la „Care sunt cei mai renumiti 5 producatori de anvelope?