TELEFOANE SI APLICATII

Cele mai bune aplicatii radio FM pentru iPhone

In trecut, utilizatorii de telefoane mobile obisnuiau sa asculte posturile preferate de radio pe telefon. Chiar daca lucrurile s-au schimbat foarte mult odata cu trecerea anilor iar acum smartphone-urile sunt atat de performante, iar utilizatorii folosesc aplicatii precum Youtube pentru a asculta muzica preferata, sau alte aplicatii, unii inca folosesc radioul.

Exista o multime de aplicatii radio FM care pot fi instalate pe dispozitivele iPhone, iar in continuare puteti descoperi cateva dintre acestea.

  1. Radio TuneIn

Aplicatia radio TuneIn este una dintre cele mai populare aplicatii radio dezvoltate vreodata. Aplicatia va permite sa receptionati peste 100 de posturi de radio din diferite regiuni din lume. Aplicatia va permite de asemenea sa inregistrati emisiuni, sa ridicati podcast-uri si sa marcati posturile preferate. Aplicatia este disponibila atat in ​​planuri gratuite, cat si cu plata.

  1. iHeartRadio

Cu peste 800 de statii in directorul sau, aplicatia iHeartRadio este o alta aplicatie radio FM populara pentru iPhone. Aplicatia ofera posturi digitale si emisiuni live care includ stiri si show-uri.

In afara de asta, aplicatia va permite sa creati posturi personalizate si sa redati instantaneu melodii de la radio si apoi sa va intoarceti la ascultarea radio live. Aplicatia este disponibila gratuit, dar va puteti abona la unul dintre abonamentele cu taxa pentru mai multe optiuni de ascultare.

  1. Radio MyTuner

Lansata in 2012, aplicatia MyTuner Radio este una dintre cele mai bune aplicatii radio FM, cu cel mai mare director. Serviciul de aplicatii este disponibil in peste 200 de tari si include peste 50 de posturi de radio de pe tot globul. Lucrul bun despre aceasta aplicatie este ca este gratuita. Cu toate acestea, daca doriti sa eliminati anunturile, puteti opta pentru versiunea platita.

  1. LiveXLive

Fosta Slacker Radio, aplicatia de radio LiveXLive va permite sa ascultati posturile de radio preferate si sa vizionati spectacole video in direct. Aplicatia ofera acoperire globala si vine cu sute de posturi de muzica. Va permite de asemenea, sa va creati propriile posturi si liste de redare, precum si sa partajati melodiile preferate. Este disponibila atat in ​​versiuni gratuite, cat si cu plata.

  1. Simplu Radio-Live AM si FM

Aplicatia Radio Simplu are peste 45.000 de posturi de radio in directorul sau. Aplicatia transmite posturi de radio AM si FM in direct, ceea ce va permite sa ascultati orice, de la muzica, show-uri, comedie, sporturi in direct si multe altele. Mai mult, aplicatia este de asemenea absolut gratuita.

  1. Pandora

Cu peste 1400 de podcast-uri si 20 de emisiuni exclusive SiriumXM, aplicatia Pandora este una dintre cele mai populare aplicatii de streaming de radio iPhone. Aplicatia va permite sa gasiti posturi care se potrivesc cel mai bine cu starea de spirit si activitatea si podcast-uri care va vorbesc.

Mai mult, puteti crea liste de redare si descarca muzica pentru ascultare offline. Pentru o versatilitate extinsa, va puteti abona la unul dintre pachetele platite.

  1. Tuner radio

Daca doriti sa va bucurati de un director enorm de posturi de radio FM, atunci aplicatia Radio Tuner pentru iPhone merita instalata. Aceasta aplicatie uimitoare va permite sa accesati mai mult de 70 de posturi de radio de pe tot globul.

De asemenea, puteti selecta si filtra posturile de radio preferate dintr-o lista de categorii in functie de nevoile dvs. Mai mult decat atat, aplicatia accepta redarea audio de fundal si, de asemenea puteti inregistra emisiunile preferate si le puteti reda ulterior.

Dupa cum vedeti, exista nenumarate aplicatii pe care le puteti utiliza pentru a asculta posturile FM preferate. Speram ca veti gasi o aplicatie potrivita pe care o puteti instala pe iPhone-ul pe care il detineti.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

272 de comentarii la „Cele mai bune aplicatii radio FM pentru iPhone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *