TELEFOANE SI APLICATII

Aplicatii de creare continut pe Social Media

Stiind ca trebuie sa creati continut pe mai multe retele de socializare, va poate pune in dificultate tinand cont ca trebuie sa folositi unele aplicatii, pentru editare foto si video, plus multe altele.

Din fericire, acum exista o multime de instrumente pentru a face aceste lucrurim astfel ca daca aveti aplicatiile potrivite instalate in smartphone, puteti crea, publica si analiza performantele intregului continut cu un singur dispozitiv.

Pentru ca exista in Google Play Store si in App Store o multime de aplicatii ideale pentru crearea continutului si pentru editarea video, am ales sa va prezint cateva astfel de aplicati pe care trebuie sa le instalati pe telefon.

  1. MuseCam

MuseCam este o aplicatie excelenta care va ajuta sa filmati si sa editati fotografiile pe dispozitivele iPhone, care au sistemul de operare iOS. Dispune de o multime de presetari profesionale ale camerelor cu senzor, controale manuale ale camerelor si instrumente avansate precum HSL si Curbe. Pentru utilizatorii de dispozitive iPhone, aceasta aplicatie poate fi descarcata gratuit din App Store.

  1. Boomerang

Aplicatia Boomerang de pe Instagram face o serie de fotografii si creeaza o imagine asemanatoare unui GIF. Cu toate acestea, exista o diferenta subtila, dar foarte importanta, intre Boomerang si un GIF. Un GIF bucleaza un videoclip de mai multe ori. In timp ce un Boomerang, reda un videoclip inainte, apoi inapoi, apoi il bucleaza continuu.

  1. VSCO

VSCO (fosta camera VSCO) va permite sa captati, editati, partajati si descoperiti fotografii. Aplicatia ofera o multime de filtre de inalta calitate pentru a va ajuta sa obtineti aspectul pe care il doriti, si ofera de asemenea o serie de instrumente de editare gratuite precum decolorarea, claritatea, tonul pielii, nuantarea, ascutirea, saturatia, temperatura si multe altele, fiecare cu ajustari manuale.

VSCO are de asemenea o versiune platita VSCO X, care costa 19,99 USD pe an pentru presetari exclusive, mai multe instrumente de editare si continut educational.

  1. Halide

Halide este o aplicatie de camera unica care se concentreaza foarte mult pe imbunatatirea experientei de a face fotografii pe mobil.

  1. Manual

Daca sunteti in cautarea abilitatii de a va personaliza experienta de fotografiere, Manual ar putea fi o optiune excelenta. Manual este o aplicatie va permite sa ajustati viteza obturatorului, ISO si valorile de expunere pentru a crea efectul pe care il urmati cu usurinta.

Manual este o aplicatie care de-asemenea va ofera optiunea de a captura imagini in format RAW, format JPEG sau ambele. Daca alegeti captura RAW, veti putea salva imagini fara compresie, rezultand o fotografie de calitate superioara.

  1. Hyperlapse

Hyperlapse (pentru Instagram) va permite sa creati fotografii de urmarire si videoclipuri rapide in timp, care erau anterior imposibile fara trepieduri voluminoase si echipamente scumpe.

Este o aplicatie incredibil de usor de utilizat. Tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti ecranul pentru a incepe inregistrarea, atingeti cand sunteti gata sa opriti si sa alegeti viteza la care doriti sa redati videoclipul. Nici nu trebuie sa va inregistrati pentru a utiliza aplicatia.

  1. Camera +

Indiferent daca sunteti fotograf experimentat sau nu, Camera + va poate ajuta sa faceti fotografii frumoase. Camera + va ofera posibilitatea de a seta expunerea separat de focalizare, astfel incat sa puteti controla cu usurinta modul in care fotografiile va stau la culoare sau la intuneric. De asemenea, ofera o serie de moduri de fotografiere, scene si efecte prestabilite.

  1. Camera FV-5

Camera FV-5 este una dintre camerele marcante disponibile pe Android. Aplicatia se bazeaza pe o abordare similara cu camerele DSLR, punand setari fotografice precum ISO, echilibrul de alb, compensarea expunerii si contorizarea la indemana.

  1. Spark Camera

Spark Camera este o modalitate distractiva de a captura fotografii si videoclipuri in format HD 1080p complet pentru Instagram Stories si IGTV. De asemenea, ofera acces facil la comenzile avansate ale camerei pentru FPS si stabilizare, peste 20 de filtre si posibilitatea de a decupa, reordona si sterge clipuri intr-o interfata simpla.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

4.317 comentarii la „Aplicatii de creare continut pe Social Media