TELEFOANE SI APLICATII

Ce inseamna 500 Internal Server Error pe S20?

Abordata in aceasta postare este una dintre erorile frecvente care apar atunci cand se utilizeaza aplicatia YouTube pentru Android. Cititi mai departe pentru a afla ce trebuie sa faceti daca veti intalni „eroarea interna a serverului 500” atunci cand utilizati YouTube pe Samsung Galaxy S20.

Ce inseamna „eroarea de server intern 500”?

Aceasta eroare inseamna ca a aparut o eroare pe site-ul YouTube sau pe serverul aplicatiei. Acestea fiind spuse, problema nu este probabil la telefon, chiar daca este inca imperativ sa se excluda alti factori comuni care ar fi putut declansa aceeasi eroare. Daca alegeti sa va depanati dispozitivul, am prezentat cateva solutii potentiale pe care le puteti incerca.

Modalitati usoare de a rezolva „eroarea de serviciu interna 500” din aplicatia YouTube

Timp necesar: 10 minute

Efectuarea urmatoarelor modificari va ajuta la excluderea factorilor obisnuiti care pot opri incarcarea aplicatiilor online precum YouTube, si mai degraba, va determina mesajul de eroare mentionat. Nu uitati sa reincarcati aplicatia dupa ce ati realizat fiecare dintre solutiile date pentru a afla daca problema este rezolvata.

 1. Reporniti conexiunea la internet.

Avand in vedere ca mesajul de eroare spune ceva despre server, verificarea conexiunii la internet de pe telefon este prima recomandare. Problemele privind conexiunea la internet sunt inevitabile, si prin urmare, acest lucru trebuie exclus in prealabil.

Cel mai simplu mod de a va verifica conexiunea la internet este sa deschideti un browser, apoi sa navigati prin diferite site-uri si pagini. Incarcarea altor aplicatii bazate pe internet, este de asemenea, o optiune. Daca nu exista nicio problema la incarcarea site-urilor web si a aplicatiilor online, inseamna ca internetul functioneaza bine. In caz contrar, va trebui sa il reimprospatati.

Exista mai multe moduri de a reimprospata sau reporni conexiunea la internet de pe telefon. Puteti lucra la comutarea Wi-Fi sau puteti merge direct la repornirea modemului sau a routerului. Sau puteti incerca de asemenea, sa faceti vechiul truc in modul Avion.

Daca ati configurat o alta retea Wi-Fi pe telefon, incercati sa uitati reteaua curenta, apoi treceti la o alta retea Wi-Fi. Aceasta este probabil solutia necesara daca problema este atribuita unei retele Wi-Fi deteriorate in uz.

Pentru a uita reteaua Wi-Fi de pe Galaxy S20, urmati acesti pasi:

 1. Accesati Setari.
 2. Atingeti Conexiuni.
 3. Atingeti Wi-Fi.
 4. Atingeti pictograma Setari (roata) de langa reteaua Wi-Fi.
 5. Apoi atingeti Uitati in coltul din dreapta jos al ecranului.

Reteaua Wi-Fi selectata va fi apoi uitata si stearsa din directorul Wi-Fi al telefonului. In acest moment, puteti selecta oricare dintre celelalte retele Wi-Fi active.

 1. Inchideti fortat, apoi repornesteti aplicatia YouTube.

Pentru a elimina erorile din aplicatie, fortarea aplicatiei sa se inchida si apoi repornirea acesteia va poate ajuta. Pentru a forta inchiderea aplicatiei YouTube pe Galaxy S20, urmati acesti pasi:

 1. Accesati Setari.
 2. Atingeti Aplicatii.
 3. Selectati YouTube din lista de aplicatii.
 4. Atingeti butonul Oprire fortata din coltul din dreapta jos al ecranului aplicatiei YouTube.

Daca faceti acest lucru, aplicatia se va opri fortat. Dupa cateva secunde, lansati din nou aplicatia si vedeti daca eroarea a disparut deja. Stergerea memoriei cache si a datelor aplicatiei poate fi de asemenea utila, mai ales daca sunt de vina fisierele si datele temporare corupte din aplicatie.

 1. Actualizati aplicatia YouTube.

Mentinerea aplicatiilor actualizate este o modalitate de a asigura performante optime. Actualizarile de software lansate de dezvoltatorii de aplicatii nu raspund doar functiilor noi, ci si incorporeaza patch-uri critice pentru a remedia erorile existente in aplicatie, in special cele provocate de erorile incapatanate. Acestea fiind spuse, actualizarea aplicatiei YouTube poate fi de asemenea, cheia pentru rezolvarea erorii.

Pentru a verifica actualizarea YouTube in asteptare pe Galaxy S20, urmati acesti pasi:

 1. Deschideti Magazin Play sau aplicatia Google Play.
 2. Accesati meniul Magazin Play, apoi accesati Aplicatiile si jocurile mele.
 3. Din fila Actualizari, derulati in jos si gasiti YouTube in lista.
 4. Daca aplicatia este listata, inseamna ca este disponibila o actualizare.
 5. Atingeti butonul Actualizare de langa YouTube sau atingeti Actualizati toate.

Asteptati ca YouTube sa termine actualizarea. Dupa finalizarea actualizarii, reporniti telefonul pentru a va asigura ca toate modificarile software noi sunt salvate si aplicate corect. Incercati din nou sa incarcati YouTube dupa repornirea telefonului si vedeti daca functioneaza deja.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

162 de comentarii la „Ce inseamna 500 Internal Server Error pe S20?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *