CALCULATOARE SI INTERNET

Ce software de editare video YouTube folosesti?

Din ce in ce mai multi oameni devin interesati de crearea continutului video, pe care il incarca pe Youtube, iar unii isi castiga existenta din aceste clipuri video.

Totusi, crearea unui videoclip perfect presupune mai mult decat doar inregistrare. Implica editare, taiere si adaugarea de efecte. Pentru a face acest lucru, veti avea nevoie de un software specializat de editare video.

Chiar daca exista mai multe programe care promit ca sunt eficiente, doar cateva dintre acestea va pot ajuta cu adevarat. Iata cateva dintre cele mai bune software-uri de editare video Youtube.

  1. Final Cut Pro X

Final Cut Pro X este, fara indoiala, unul dintre cei mai populari editori video profesionisti. In incercarea de a continua traditia Apple de a crea aplicatii standard pentru industrie, aplicatia Final Cut Pro ofera functii pro-nivel pe o interfata cu aspect bun. Setul de instrumente intuitiv si vast il face ideal atat pentru editori amatori, cat si pentru specialisti.

Unele dintre cele mai inovatoare caracteristici si elemente de care dispune acest software includ editarea cu mai multe camere, asistenta monitorului extern si importurile XML toate consolidate intr-un singur panou.

Alte capabilitati suplimentare includ inclinarea puternica 3D, suport HDR si HEVC, instrumente avansate de clasificare a culorilor si linia magnetica inovatoare care permite reglarea usoara a secventelor.

O alta inovatie de nivel superior este suportul in 360 de grade care va permite sa lucrati cu continut VR si instrumente audio multicanal, care va permit sa editati audio separat. Cu toate acestea, este disponibil numai pentru utilizatorii de Mac.

  1. Pinnacle Studio 22

Pinnacle Studio 22 este un software de editare video dezvoltat recent de Corel, si o versiune mai simplificata a VideoStudio Ultimate. Aceasta versiune de editare video mai constanta si puternica este dezvoltata atat pentru editori video noi, cat si profesionisti la nivel profesional.

Interfata distinctiva si intuitiva a acestui software care poate fi folosit pentru editarea videoclipurilor pentru Youtube, ofera o gama larga de instrumente de export, editare si organizare de care aveti nevoie pentru a converti materialele brute intr-un videoclip superb lustruit.

Acest software de producator video ofera caracteristici si efecte de editare deosebite, cum ar fi urmarirea miscarii, editare cu mai multe camere, video stop-motion si suport de continut VR de 360 ​​de grade.

Alte actualizari importante are au venit la pachet cu aceasta noua versiune, includ noi instrumente de clasificare a culorilor.

De-asemenea, actualizarile acestui software includ si efecte de impartire a ecranului de miscare si editare in trei si patru puncte care permite adaugarea rapida si precisa a clipurilor la linia de timp. Singurul dezavantaj al acestui program este ca este dezvoltat doar pentru Windows PC.

  1. PowerDirector 17

PowerDirector 17 este unul dintre cele mai bune software de editare video dezvoltat de CyberLink. PowerDirector combate diferenta dintre editarea video profesionala si usurinta in utilizare a consumatorului.

Spre deosebire de majoritatea programelor de editare video, PowerDirector iese in prim plan atunci cand vine vorba de oferirea de suport pentru noi formate si tehnologii in industria cinematografica. Astfel de tehnologii includ stabilizarea video la 360 de grade si editarea video end-to-end a formatelor video 4K si 2k UltraHD.

Ar fi nedrept sa nu spunem ca PowerDirector 17 vine cu aproape toate functiile de editare de care ati avea nevoie vreodata dintr-o suita de editare video.

In primul rand, este uimitor de rapid. In plus, vine cu instrumente de editare video excelente, care includ instrumentul pre-taiat care permite creari multiple de clipuri scurte din cele lungi si tasta Chroma actualizata care va permite sa utilizati mai multe culori pe fundal.

Alte instrumente includ colajul video multi-cam, profilul cel mai bine asortat, stilurile AI-art si instrumentele video cuibarite care permit combinatia de clipuri si editari. Cu toate acestea, este disponibil doar pentru Windows.

  1. Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro este un instrument de editare video standard, si ofera solutia perfecta atat amatorilor cat si editorilor profesionisti care doresc sa creeze videoclipuri pe o interfata prietenoasa.

Programul are capacitatea de a crea orice proiect video pe care il transformati in orice format, cum ar fi 4k sau 8k. Programul ofera de asemenea, un ecosistem bogat de aplicatii de productie video, unghiuri nelimitate cu mai multe camete si suport VR-end-to-end VR 180 care va permite sa incarcati direct videoclipurile dvs. pe YouTube.

Importarea de suporturi si alte elemente este de asemenea simpla. O alta caracteristica uimitoare este suportul complet al camerei care va permite sa importati literalmente suporturi de pe aproape orice dispozitiv. Deci, nu trebuie sa aveti probleme cu formatele brevetate atunci cand editati sau realizati videoclipurile dvs.

Pe scurt, editorii video profesionisti pot folosi acest program pentru a face totul. De asemenea, este disponibil pentru sistemele de operare Windows si Mac.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

473 de comentarii la „Ce software de editare video YouTube folosesti?