CALCULATOARE SI INTERNET

Cele mai bune solutii de imprimare si scanare

De obicei, scanerele si imprimantele vin cu pachete software. Este posibil sa nu va placa software-ul care vine cu scanerul sau imprimanta dvs., astfel ca veti simti nevoia de a cauta o alternativa software mai buna.

Exista cateva astfel de aplicatii pentru procesarea imaginilor, recunoasterea optica a caracterelor, scanerul pentru loturi si gestionarea imprimarii, iar in cele ce urmeaza puteti descoperi cateva dintre cele mai bune asemenea aplicatii.

  1. CamScanner

Acesta este un software foarte puternic pentru telefoanele Windows 10 care poate functiona perfect chiar daca nu detineti un scaner. Utilizand aceasta aplicatie, puteti scana documente facand pur si simplu capturi cu dispozitivul mobil Windows.

Aplicatia este disponibila gratuit in magazinul Windows, dar daca doriti mai multa calitate, puteti opta pentru contul premium care costa 4,99 USD pe luna.

  1. Cura

Cura a fost dezvoltat de David Braam si este una dintre cele mai bune aplicatii de transare a imprimantelor 3D. Poate fi folosit cu diferite tipuri de imprimante si poate rula perfect pe Windows, Mac, precum si pe sistemele de operare Linux.

  1. Google Cloud Print

Google Cloud Print ramane unul dintre cele mai bune programe de imprimanta disponibile. Acesta ruleaza pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows 10, Android, iOS, si permite imprimarea din orice aplicatie, atat timp cat Google Cloud Printer este instalat pe gadget.

  1. NAPS2

NAPS2 este un software open source care poate fi utilizat pentru a scana documente si a le converti rapid in formate de fisiere PDF, TIFF, JPG si PNG. Numele complet al software-ului este Not Another PDF Scanner 2, si este un software foarte util pentru Windows 10.

Cu NAPS2, aveti o aplicatie simpla care va poate ajuta in scanare, precum si in editarea paginilor scanate. De asemenea, este compatibil cu driverele TWAIN si WIA.

  1. OminiPage Standard

Acesta este un software foarte puternic de recunoastere a caracterului optic care poate oferi o scanare perfecta a textului. Are doua versiuni premium distincte – versiunea standard si versiunea finala, si ambele sunt foarte puternice.

De asemenea, sunt compatibile cu o serie de scanere si formate de iesire. OminiPage are de asemenea, capacitatea de a efectua conversii OCR in peste 120 de limbi, ceea ce il face unul dintre cele mai bune pachete software de scaner disponibile pentru Windows PC.

  1. PaperScan Scanner Software

Acesta este un software polivalent care accepta atat de multe scanere si dispozitive de scanare. Are o editie gratuita, o editie Home, precum si o editie Pro. Permite salvarea documentelor scanate in format PDF, TIFF, JPEG, PNG sau WEBP.

Editia Pro ofera de asemenea, o multime de optiuni de editare si va permite, de asemenea sa marcati documentele sau imaginile cu note lipicioase, texte, sageti si alte forme.

  1. Readiris Pro 17

Acesta este un minunat software de recunoastere a caracterului optic, care permite scanarea documentelor in formate de computer care pot fi editate. Este compatibil cu Windows 10, 8.1 si 7 si poate scana documente in formate PDF, TIFF, ODT, RTF, GIF, BMP, JPEG, PNG, TXT, HTML si ePUB.

Poate comprima dimensiunile fisierelor pentru documentele salvate; ofera oferte pentru contopirea, indexarea si organizarea de pagini PDF; permite conversia in lot; de asemenea, poate extrage texte din formatele de imagine.

Intr-adevar, acesta se situeaza printre cele mai bune programe de scanare disponibile, iar versiunile Cooperate care au pretul de 99 USD merita toti banii.

  1. ScanSpeeder

Acest software este ideal pentru persoanele care scaneaza multe imagini. Va permite sa scanati numeroase fotografii simultan, si de asemenea, va imparti automat imaginile in fisiere imagine.

Software-ul imbunatateste calitatea imaginilor scanate si va permite de asemenea, incorporarea legendelor in imagini, ceea ce face cautarea usoara a imaginilor in computer. Functioneaza cu majoritatea scanerelor si este disponibil la 29,95 USD pentru Standard Edition.

  1. VueScan

Acesta este un alt soft care ofera optiuni de personalizare pentru scanare. Software-ul functioneaza perfect cu mai multe scanere si permite scanarea documentelor in format PDF, TIFF si JPEG. Este destul de flexibil si permite decuparea si reglarea culorilor imaginii.

VueScan are editii Standard si Professional, iar la 69,95 USD, versiunea Pro are foarte multe alte caracteristici deosebite de oferit.

  1. Windows Scan

Acest software gratuit de scanare Microsoft Corporation va permite sa scanati documente usor, permitandu-va sa selectati zonele imaginilor sau ale documentului pe care doriti sa le scanati, formatul dorit, precum si locul in care doriti sa fie salvate fisierele scanate. Software-ul functioneaza cu Windows 10 si Windows 8.1.

Software-ul si aplicatiile descrise pe scurt se numara printre cele mai bune aplicatii de scanner / imprimanta disponibile pana in prezent. Exista posibilitatea ca altele mai bune sa fie dezvoltate in viitor. Fiecare are cateva caracteristici care le fac relevante unic si nu toate caracteristicile sunt capturate in acest articol.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

499 de comentarii la „Cele mai bune solutii de imprimare si scanare