CASA SI GRADINA

In ce scopuri ar putea fi folosita o folie agril?

Cu siguranta, persoanele care se ocupa de agricultura stiu ce este folia din agril si de asemenea, ce rol are o folie agril. In schimb, pentru cei care nu se ocupa de agricultura, acest tip de folie poate fi o adevarata necunoscuta.

In randurile care urmeaza puteti descoperi mai multe informatii despre folia de tip agril. Indiferent ca doriti sa aflati mai multe informatii pentru cultura generala sau ca va ocupati de agricultura, merita sa cititi. Veti putea descoperi care este rolul acestui tip de folie dar si multe alte informatii foarte interesante.

Ce rol are aceasta folie agril?

Asadar, inainte de toate este necesar sa aflam ce rol are folia de tip agril. Ei bine, aceasta este de fapt un izolator termic care se poate atasa cu mare usurinta la rama unei sere. Rolul pe care folia agril il are este acela de a proteja plantele si legumele impotriva inghetului si a gerului.

Se stie faptul ca pentru culturile timpurii, variatiile de temperatura pot fi extrem de daunatoare. Ei bine, in momentul in care agricultorii folosesc folia de tip agril, nu mai au motive de ingrijorare. O astfel de folie poate fi eficienta chiar si pentru a proteja culturile impotriva acestor variatii de temperatura.

Trebuie mentionat faptul ca folosirea acestei folii va contribui eficient la prevenirea brunificarii si a mortii frunzelor. Aceste actiuni sunt cauzate de leziunile de frig. Ba chiar mai mult, o astfel de folie accelereaza procesul de dezghetare.

Este posibil sa va intrebati cum accelereaza aceasta folie procesul de dezghetare a solului. Ei bine, datorita retinerii aerului cald in jurul plantelor. Astfel se reduce pierderea de apa prin transpiratie.

Cine are nevoie de aceasta folie?

Este evident faptul ca nu toata lumea va avea nevoie sa cumpere folie agril. Aceasta este deosebit de utila pentru persoanele care se ocupa de agricultura. Deci, la fel de evident este faptul ca agricultorii au nevoie si vor achizitiona folia de tip agril.

Aceasta reprezinta cea mai eficienta si cea mai sigura metoda prin care agricultorii isi pot proteja culturile de plante si legume. O folie agril contribuie eficient la reducerea daunelor pe care le poate provoca inghetul si temperaturile scazute.

In plus, folosirea acestui tip de folie contribuie din plin de asemenea si prevenirea deteriorarii pomilor fructiferi si a legumelor din cauza ciclurilor de inghet – dezghet.

De unde poate fi cumparata aceasta folie?

Acum ca ati aflat atat de multe informatii despre folia de tip agril, este posibil sa va intrebati si de unde poate fi cumparata.  Cel mai adesea, persoanele care nu au experienta in agricultura nu stiu de unde ar putea cumpara o astfel de folie.

Ei bine, exista diverse magazine locale care comercializeaza folie agril dar si alte tipuri de folie pentru agricultori. Insa, este posibil ca optiunile sa fie limitate intr-un astfel de magazin.

Internetul este in zilele noastre la putere. Oamenii au acum posibilitatea de a gasi totul pe internet. Asadar, puteti incerca la magazinele online sa cautati folie agril dar si alte tipuri de folie. Aruncati o privire pe folie-solar.ro si veti descoperi toate tipurile de folie de care agricultorii au nevoie.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

Comentariile sunt închise.