CALCULATOARE SI INTERNET

Care este cel mai bun software de editare video?

Acum, mai mult ca oricand, un software video devine un instrument important atat ca strategie de marketing, cat si instrument de comunicare pentru companii si persoane fizice. Drept urmare, existenta unor instrumente de editare video care sa poata crea videoclipuri editate impecabil, reprezinta o mare necesitate.

Cu toate acestea, cu atat de multe instrumente de editare video disponibile in ecosistemul software atat gratuit, cat si platit, obtinerea acelui instrumente perfect poate fi o problema. In continuare puteti descoperi cateva dintre cele mai bune software-uri de editare video pentru computerul dvs. Windows 10.

  1. Movie Maker 10

Movie Maker 10 este un instrument excelent pentru incepatori si profesionisti care au nevoie sa lucreze la sarcini rapide si usoare. Programul ofera cele mai multe caracteristici de baza si avansate pe care v-ati astepta de la software-ul de editare decent.

Cu Movie Maker 10, puteti crea filme din fotografii si clipuri video, taiati, alaturati, rotiti si adaugati textele si filtrele. Aplicatia ofera, de asemenea, functii mai avansate, cum ar fi miscare lenta si rapida, suport Full HD, biblioteca de muzica de fundal si suprapunere fotografica nelimitata.

Mai mult, programul ofera si suport pentru formate media populare, cum ar fi mkv, wmv, avi, mp3, mp4, png, jpg si multe altele.

  1. Pinnacle Studio 22 Ultimate

Pinnacle Studio 22 este o completare recenta la biblioteca software Corel. Si cum spun ei, nu puteti gresi niciodata cu un software Corel. Acest software va ofera putere, creativitate si control pentru a edita ca un profesionist.

Software-ul este incarcat din abundenta cu functii de editare video la care v-ati astepta in mod normal, doar de la un program pro-nivel. Datorita utilizarii acestui program, va veti bucura de controale puternice de clasificare a culorilor, editare in trei si patru puncte, captura multi-came, urmarire imbunatatita a miscarii si tranzitii perfecte. In plus, Pinnacle Studio 22 ofera asistenta sporita pentru toate formatele populare 360.

  1. Vegas Pro 16 Edit

Vegas Pro este un instrument revolutionar de editare video standard pentru industrie, care a fost folosit de profesionisti de peste doua decenii. Recent lansat Vegas Pro 16 Edit include mai multe instrumente inovatoare de editare video care lipseau din versiunile anterioare.

Noile functii imbunatatite includ urmarirea miscarii, stabilizarea video si suportul HDR (High Dynamic Range). In plus, Vegas Pro 16 ofera suport de editare la 360 de grade, suport de rezolutie 4k, suport LUT, precum si decodare accelerata GPU pentru AVC si HEVC.

  1. PowerDirector 365

PowerDirector 365 combina diferenta dintre editarea video profesionala si usurinta in utilizare a consumatorului. Dezvoltat de CyberLink, acest instrument de editare video pro-nivel va permite sa creati videoclipuri uimitoare bogate in efecte, cu o impresie de durata asupra spectatorilor.

PowerDirector 365 este un instrument deoesbit de eficient, care va ofera functii enorme, inclusiv asistenta pentru editarea video end-to-end de formate video 4K si 2k UltraHD, stabilizare video la 360 de grade si editare ecologica datorita noului motor cu cheie actualizat.

Acest program este uimitor de rapid. In plus, noua instalatie vine cu instrumente de editare video excelente, care includ instrumentul pre-taiat care permite creari multiple de clipuri scurte din cele lungi si o biblioteca exclusiva de piese muzicale si efecte sonore pe care le puteti folosi in fundalul video.

Alte instrumente includ colajul video multi-cam, profilul cel mai potrivit, stilurile AI-art si instrumentele video cuibarit care permit o combinatie de clipuri si editari.

  1. Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro este un alt instrument de editare pro-tier care a fost creat de catre Adobem, si ofera posibilitati nelimitate atunci cand vine vorba de editare video profesionala.

Programul are capacitatea de a edita imagini video in orice format dat – de la 8k la realitate virtuala. Deci, nu trebuie sa aveti probleme cu formatele brevetate in momentul in care editati sau realizati videoclipurile dvs.

Ecosistemul bogat de aplicatii de productie video, precum Adobe Premier Rush va permite de asemenea, sa capturati imagini pe orice dispozitiv, sa editati si apoi sa le partajati pe platformele sociale.

Continuand, acest program ofera suport VR-end-to-end VR 180 si o clasificare precisa si simpla a culorilor. Pe scurt, acest instrument ofera solutia perfecta atat amatorilor cat si pro-editorilor care doresc sa creeze videoclipuri de senzatie.

Chiroiu Mircea Ionut

www.nutzu.ro www.iepurila.ro

732 de comentarii la „Care este cel mai bun software de editare video?